Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Tasca continuada: informar els universitaris

11/01/2018

A la UVic el COPLEFC ha encetat l'any per iniciar el contacte amb els estudiants del Grau en CAFiE, futurs professionals del sector

El COPLEFC ja fa anys que ha assumit la tasca informativa al col·lectiu d'estudiants del Grau en CAFiE com una activitat necessària per preparar els futurs professionals del sector. Adaptant-se sempre a les necessitats que es van produint, el Col·legi exposa en una sessió monogràfica a cadascuna de les facultats de les universitats del país on s'imparteixen els nostres estudis, quin és el marc legal vigent, així com també algunes consideracions per exercir la professió i incorporar-se al món laboral.

Igualment, aquestes trobades són l'oportunitat idònia per donar a conèixer de manera directa quins són els avantatges d'estar col·legiat, a més a més del compromís que té el COPLEFC amb la societat per una prestació de serveis amb plena seguretat de qualitat.

La figura de l'associat, novetat important

D'altra banda, una novetat important per als estudiants de la UVic que van assistir a la sessió, i que afecta igualment els de les sessions que es duran a terme, és la possibilitat d'associar-se al COPLEFC i rebre els serveis i avantatges previstos per a aquesta nova figura estatutària.

La condició indispensable per fer-ho és figurar al ROPEC, gràcies a la possessió d'algun certificat de cicles formatius o qualsevol altre dels que donen accés a l'esmentat Registre. (11/01/2018)

IMG-20180110-WA0005.jpg (94 KB)IMG-20180110-WA0008.jpg (104 KB)Dues imatges de la sessió. A la superior, Alèxia Pérez, gerent del Col·legi (col. 10230), i Eduard Comerma, coordinador del Grau a la UVic (col. 11054).