Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Sintonia dels 7 consells esportius gironins amb el COPLEFC

05/04/2018

Girona

Maica Rubinat i Carmen Ercilla es reuneixen a Figueres amb tots els representats esportius comarcals

El dia 4 d’abril, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a Figueres, Maica Rubinat, delegada del COPLEFC Girona (col. 11593), i Carmen Ercilla, vicepresidenta COPLEFC (col. 20263), es van reunir amb els representants dels set consells esportius de les comarques gironines: CE Gironès, CE La Selva, CE Ripollès, CE La Cerdanya, CE Baix Empordà, CE Alt Empordà i CE Pla de l’Estany. La trobada, que constitueix tota una novetat en la relació entre la Delegació del Col·legi a Girona i el conjunt de consells esportius, va servir per explicar la nova etapa del COPLEFC i el nou marc d’actuacions que s’estan desplegant, a més de presentar la figura de l’associat.

D’altra banda, la reunió va posar les bases per establir aliances estratègiques, amb la voluntat de mantenir informats tot el conjunt de professionals de l’esport d’aquest territori, així com també oferir l’oportunitat d’apropar i fer difusió de l’activitat dels consells esportius en matèria de formació i en la planificació de les activitats esportives per a la ciutadania al conjunt de col·legiats i associats del COPLEFC.

Igualment, Ercilla i Rubinat van aprofitar l’oportunitat per exposar el significat d’una nova edició del Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC), que vol mostrar la importància de l’Educació Física per al desenvolupament integral i integrat en totes les edats; donar a conèixer la nova Educació Física, que és integradora, variada i divertida, i mostrar a la societat la feina realitzada a les classes d’Educació Física, entre altres objectius.

Finalment, Carmen Ercilla va agrair la presència a tots els responsables esportius comarcals i va afegir: “Aquest grup sou un puntal en la promoció de la pràctica d’activitat física i esportiva al territori”.

Per tot plegat, la trobada ha estat valorada com altament profitosa i marca un inici de futures accions conjuntes.
(05/04/2018)