Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Girona FM, nova temporada

05/10/2021

Girona

La 'Secció COPLEFC' ha iniciat nova temporada en antena i podcast, dirigida pel periodista Sisu García

La col·laboració entre Girona FM i el COPLEFC es manté una altra temporada, després de l'inici ara fa un any amb motiu de la pandèmia en uns primers programes per conèixer la realitat d'activitat física i esportiva a la ciutat de Girona. Aquella primera pedra de la col·laboració amb la Delegació del Col·legi, dirigida i coordinada per les nostres companyes Maica Rubinat Masot (col. 11593) i Marti Valverde Fresneda (col. 10029) respectivament, va tenir continuïtat tota una temporada sencera, de setembre del 2020 a juny del 2021, que va permetre l'emissió de 33 programes, sempre amb l'activitat física i esportiva i les i els professionals del COPLEFC com a protagonistes. Enguany, iniciada al setembre amb la  primera entrevista centrada en la Cursa de la Dona a Girona, Sisu Garcia, el periodista responsable de la 'Secció COPLEFC', continuarà conversant amb membres del nostre col·lectiu a la capital gironina i rodalia cada dilluns al matí, entre les 10.30 i les 11.00 hores, per conèixer de manera distesa, amb amenitat però també en profunditat, els múltiples vessants professionals que afecten la ciutadania en qüestió d'activitat física i esportiva.

Girona FM, 92.7, i per internet: aquí. Programa: Els 4 rius. Presenta: Sisu Garcia. Dilluns: de 10.30 a 11.00 h. 'Secció COPLEFC'

Una altra característica de modernitat d'aquesta formula exitosa de col·laboració consisteix en la incorporació en podcast de totes les entrevistes efectuades, la qual cosa permet un abast i una incidència molt més grans, ja que si no es pot seguir el programa en directe, sí que s'hi pot accedir als continguts de manera fàcil i àgil, a través per exemple de la cerca a Mixcloud i indicant-hi el nom de la persona entrevistada.

Tot seguit facilitem els enllaços de les primeres entrevistes de la nova temporada:

-Maica Rubinat Masot (13/09/2021) va centrar-se en la  8a edició de la Cursa de la Dona de Girona, i en les activitats paral·leles organitzades des del COPLEFC; enllaç.
SeccioCOPLEFC-MaicaRubinat-00.png (204 KB)

-Maica Rubinat Masot (20/09/2021) va centrar-se en la Jornada Interdisciplinària en Promoció de la Salut, coorganitzada pel COPLEFC com a membre de Professionals de la Salut de Girona; enllaç.
SeccioCOPLEFC-MaicaRubinat.png (130 KB)

-Laura Garcia (27/09/2021) va exposar les raons de la seva sessió "Córrer amb companyia millora el teu benestar", organitzada pel COPLEFC en el marc de la Cursa de la Dona; enllaç.
SeccioCOPLEFC-LauraGarcia-02.png (225 KB)
-Rafel Magrinyà (04/10/2021), com a director acadèmic de l'EUSES, centre universitari a les comarques gironines on s'imparteix el Grau CAFiE; enllaç.
SeccioCOPLEFC-Magrinya.png (211 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.