Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

FCE, col·laborador actiu

La Fundació Catalana per a l'Esport (FCE) impulsa un nou debat del seu espai Agora i a l'abril els seus Guardons

El COPLEFC forma part del Patronat de la Fundació Catalana per a l'Esport, dirigida per Carles Combarros (col. 11472), per mitjà de la qual s'han anat celebrant els debats electorals sobre política esportiva. La seva activitat també inclou jornades i sessions de debat, com ara la propera taula rodona sobre “Present i futur del patrocini esportiu”, que se celebrarà el 27 de març al Museu Colet. I el dia 6 d'abril, arribarà una altra edició dels Guardons de l'Esport, de reconeixement a aquelles persones, entitats i projectes d'esport que treballin per transformar la realitat social.
Guardons-03.jpg (868 KB)
“Present i futur del patrocini esportiu”

Amb aquesta trobada que té voluntat de continuïtat, ja que és la segona edició, la Fundació pretén generar l'espai per a l'intercanvi de coneixement i experiències de les grans oportunitats que ofereix el patrocini de la pràctica esportiva. Els participants seran: Carles Cantó, CEO d'SPSG Consulting i col·laborador d'ESADE, que exposarà les tendències dels negocis de l'esport; Xavi Cherta, gerent de la Federació Espanyola d'Esports de Gel. El moderador serà Francesc Solanellas (col. 5375). Inscripció aquí.

Guardons de l'Esport

En aquesta segona edició es distingiran sis categories de projectes, sobre: 1) Igualtat d'oportunitats, integració i cohesió social; 2) Difusió dels valors de l'esport; 3) Educació i esport de lleure; 4) Foment i difusió dels hàbits esportius; 5) L'esport català al món, i 6) Patrocini i mecenatge. 

Per participar-hi cal inscriure el projecte corresponent a www.guardons.cat. El termini acaba el proper dia 6 d'abril. Posteriorment comitè avaluador escollirà els millors projectes per cadascuna de les categories, per a la qual cosa es tindrà en compte, tant la informació facilitada per les mateixes candidatures i per l'impulsor de la candidatura, i informacions obtingudes sobre el projecte per vies complementàries.

Amb el veredicte final, es durà a terme una festa de lliurament dels Guardons.
(22/03/2018)