Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

En socorrisme, aquest estiu tampoc no te la juguis

El COPLEFC facilita als col·legiats l'acreditació d'experiència en salvament i socorrisme

Ara que arriba la temporada d'estiu a les piscines i platges del país, com també als casals d'estiu, el COPLEFC facilita un any més als col·legiats interessats en la feina de vigilància i socorrisme aquàtic la certificació acreditativa de la seva experiència professional en aquest àmbit.

En el cas dels associats, la capacitació ve determinada per la inscripció al ROPEC, requisit indispensable per a l'exercici en aquestes activitats regulades per diverses normes de la Generalitat.

I complementàriament, tant per als associats com per als col·legiats, el COPLEFC ofereix l'assegurança de responsabilitat civil, perquè d'aquesta manera tots gaudeixen de la màxima cobertura.

La certificació, document indispensable exigit pels contractants habituals, com són ajuntaments i clubs, majoritàriament, es pot efectuar telemàticament, des de la intranet del COPLEFC.

Al web del COPLEFC també podreu conèixer tota la casuística que determina la presència de vigilants i socorristes en l'àmbit aquàtic; feu clic aquí o aquí (versió reduïda). ExigeixProfessionals.jpg (132 KB)