Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Els MEFS tenen les portes obertes al COPLEFC

13/09/2021

Educació Catalunya

El Col·legi fa una campanya d'incorporació amb la voluntat de ser el paraigua de tots professionals del sector

Ja fa temps que el COPLEFC ha emprès un camí que se centra en els professionals, tots els professionals veritables, i efectivament, els mestres en Educació Física, més coneguts com a MEFS, compleixen els requisits necessaris per ser-ne considerats: pel nombre d'hores d'aprenentatge adequat als destinataris de la seva pràctica professional i per la titulació oficial reglada que els acredita. És gràcies a aquestes característiques que el Col·legi, per esdevenir veritable paraigua de tots els professionals d'aquest àmbit, ara vol recordar-los especialment la possibilitat d'incorporar-se al COPLEFC. No poden fer-ho com a col·legiats, de moment fins que no es canviïn els estatuts, però sí que tenen la porta oberta de l'associació que els possibilita el sentiment de pertinença com a professional entre professionals. Amb aquesta incorporació, doncs, la veu, l'altaveu dels professionals de l'activitat física i de l'esport, en tots els seus fronts, també en el de l'educació, serà més potent i se sentirà més en benefici de tots i, alhora, de la societat.

La campanya és exclusiva per a les i els mestres especialistes en Educació Física que estiguin inscrits al ROPEC, que és un tràmit necessari per poder exercir la docència en l'Educació Física, d'acord amb la Llei 3/2008, un tràmit de caràcter gratuït que s'obté adreçant-se a la Generalitat, mitjançant el Consell Català de l'Esport i la seva Escola Catalana.

L'Associació al COPLEFC, evidentment, és voluntària, però és recomanable per a tots els docents per les cobertures i els serveis que s'ofereixen. A més, la campanya que ara s'inicia permetrà a la o al MEF interessat, ser donat d'alta de manera gratuïta com a associat del COPLEFC fins al 31 de desembre de 2021, amb els serveis i avantatges següents: 

  1. Pertinença com a ASSOCIAT al COPLEFC.
  2. Assegurança de Responsabilitat Civil Professional de 2.000.000 euros en cas de negligència professional.
  3. Assessorament tècnic i legal per resoldre dubtes professionals.
  4. Accés il·limitat al portal de Borsa de Treball.
  5. Informació i notícies del sector.
  6. Accés als cursos i conferències COPLEFC Aula.
  7. Descomptes i avantatges COPLEFC.


Per tant, com suggereix la campanya: salta, corre, aprèn i camina... amb el COPLEFC. Aquesta, doncs, és una bona oportunitat per avançar junts amb el COPLEFC amb vista a una nova Educació Física del segle XXI i per  oferir un ensenyament de qualitat amb professionals preparats, qualificats i  assessorats que reben el suport del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya.Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.