Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El món es divideix en dos, un any més

05/07/2018

Educació Catalunya

En col·laboració amb les universitats, el COPLEFC informa els estudiants sobre la seva futura etapa professional i els serveis que rebran

De gener a juny, aquest curs 2017-18 el COPLEFC ha fet una dotzena de presentacions de la campanya informativa El món es divideix en dos, que serveix per explicar quina serà la realitat que els estudiants es trobaran tan bon punt esdevinguin professionals de l'activitat física i de l'esport. Igualment, aquestes trobades amb els alumnes, sempre en col·laboració amb els centres universitaris, permeten fer realitat la voluntat del COPLEFC d'adreçar-se a cadascun dels destinataris per informar-los sobre el marc legal aplicable, el significat del Col·legi i els serveis que aporta.

"El COPLEFC t'acull, t'orienta, t'informa, t'ajuda, t'acompanya, et dona suport" és el lema que resumeix sintèticament el missatge que es trasllada als assistents, a la qual cosa s'afegeixen uns primers beneficis, consistents en la gratuïtat en la matrícula de col·legiació durant els dos primers mesos després de tramitar el títol de graduat o graduada i en el descompte del 50% de la quota col·legial durant el primer any.

Igualment, les trobades serveixen per fer un repàs dels serveis que s'ofereixen, com són l'assegurança de responsabilitat civil, la Borsa de Treball, les ajudes en formació continuada, així com també l'assessorament professional (jurídic, financer, empresarial i de material) i el suport a l'emprenedoria. A més a més, els col·legiats del COPLEFC tenen la garantia d'estar informats de l'actualitat professional, de figurar al ROPEC de manera automàtica i la possibilitat de fer xarxa amb nous companys col·legiats. Complementàriament, el fet de pertànyer al COPLEFC permet accedir a una sèrie d'avantatges i descomptes comercials.

La novetat d'enguany han estat les diverses xerrades a alumnes de cicles formatius, els quals poden esdevenir futurs associats, i també als futurs mestres d'Educació Física, que així mateix es poden associar al Col·legi. En el primer cas, s'han visitat diversos centres de l'Escola Vitae (als barris barcelonins de les Corts i Sant Andreu i a la ciutat de Cerdanyola del Vallès). Mentre que en el cas de la primera visita als MEF, el COPLEFC es va presentar als estudiants de la Facultat de Magisteri de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i als la de la Universitat de Barcelona (UB).

Finalment, en tot aquest procés d'acompanyament en el pas de la vida estudiantil a la professional, el COPLEFC vol ser present a les graduacions universitàries, com és el cas d'EUSES Terres de l'Ebre i Campus de Salt, Tecnocampus i als dos centres de l'INEFC, a les quals va ser convidat el Col·legi.

Xerrades-20180614-WA0008.jpg (70 KB)  Xerrades-EUSES-20180416-WA0002.jpg (174 KB)  Xerrades-UVic-20180110-WA0005.jpg (94 KB)  Xerrades-MefUB-20180619-WA0000.jpg (122 KB)  Xerrades-EscolaVitae-20180411-WA0053.jpg (149 KB)  Xerrades-CAR.jpg (154 KB)
Diversos moments de les xerrades a futurs col·legiats i associats als diversos centres formatius de tot Catalunya.