Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC, membre de PIMEC, treballa per a autònoms i pimes

A més de la campanya "Sense pimes i autònoms no hi ha futur", s'ofereix Consolida't i  Pla de Viabilitat

El COPLEFC va prendre la decisió estratègica l'any 2018 de formar part de la patronal de les petites i mitjanes empreses i de les persones autònomes (PIMEC), amb la finalitat d'ajudar també des d'aquest àmbit de gestió empresarial el conjunt del sector i especialment les petites i mitjanes empreses o directament els nombrosos autònoms que són membres del COPLEFC. Sens dubte, PIMEC suma amb el Col·legi unes sinergies i una capacitat multiplicadora dels esforços en gestió empresarial i de l'economia de l'esport molt notables.

Gràcies a aquella decisió, en un moment de crisi com l'actual el COPLEFC posa a l'abast l'opció d'acollir-se a alguna de les línies de PIMEC: Consolida't, concebuda específicament per a autònoms i de la qual ja hem informat des d'aquest mateix espai (notícia, sol·licitud) i la nova proposta, la més immediata, el Pla de Viabilitat Empresarial. A aquests continguts de suport s'afegeix la campanya mediàtica "Sense pimes i autònoms no hi ha futur", perquè l'economia real del país, la que afecta més persones, està basada en més del 98% en aquestes fórmules empresarials i econòmiques a Catalunya.

El Pla de Viabilitat Empresarial

Des de PIMEC s'ha posat en marxa el Pla de Viabilitat Empresarial, totalment subvencionat, és a dir, de franc per a qui s'hi inscriu, mitjançant el qual s'analitza la situació del negoci i es prepara perquè pugui ser viable en el futur.

El primer de tot és conèixer la realitat de l'empresa, per això cal revisar-ne les dades,  gràcies a les quals es podrà disposar d'un informe complet i personalitzat, elaborat a mida. Tot seguit s'oferirà accés exclusiu a més d'una vintena de píndoles formatives de millora en diferents àmbits dels negocis. Aquesta és una bona manera de salvar la teva empresa, gaudir de l'assessorament  i la col·laboració dels millors professionals d'assessorament a pimes, perquè aquesta línia de PIMEC està concebuda per empresaris que ajuden altres empresaris.

A més a més, el programa compta amb la col·laboració del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Tot plegat permet considerar-ho com una de les possibles claus de l'èxit per superar els reptes actuals.

Tots els detalls del Pla de Viabilitat Empresarial

La veu dels més petits pot ser la més forta

Des de la banda més reivindicativa, cal recordar que continua oberta la possibilitat d'adherir-se al Manifest Rescat x Pimes, Rescat x Autònoms.

Igualment, és important donar a conèixer a tota la societat la situació, per això us animem a situar en un lloc visible el cartell "Sense pimes i persones autònomes NO HI HA FUTUR", perquè el sector de l'esport, amb 30.600 treballadors, pateix una pèrdua diària d'ingressos de 7.300.000 euros.

Baixa't el cartell per situar-lo en un lloc ben visible del teu establiment.
SensePIMES-Autonoms-NoHiHaFutur-PIMEC-02.jpg (47 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.