Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC es transforma

31/10/2017

Catalunya

COPLEFC new baseline-03.jpg (903 KB)
A partir d'avui, 31 d'octubre, el COPLEFC es converteix en el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya. El pas permet donar la benvinguda a la figura de l'associat, que suposa la incorporació d'un segment professional que també compta amb una titulació oficial reglada i que ja està present al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya).


El COPLEFC es converteix en el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya, amb la incorporació de la figura d'associat

D'aquesta manera, el COPLEFC esdevé plenament la veu de tot el sector de professionals de l'esport compromesos amb la societat, d'acord amb un codi d'actuació que recolza en la prestació d'uns serveis reglats i de qualitat a la ciutadania. Aquest pas és possible gràcies als estatuts aprovats el 2013, que ja preveien la presència al nostre col·lectiu dels associats.

El COPLEFC es compromet amb la societat per uns serveis de qualitat impartits per professionals amb formació oficial reglada

D'altra banda, el COPLEFC aposta per la màxima interactivitat amb els seus col·legiats i associats, determinació que es visualitza amb un nou web i una nova manera de comunicar a través de les xarxes socials especialment, però també oferint finestres obertes al món, com són l'assumpció de la digitalizació en la divulgació informativa per mitjà d'un blog que substitueix la revista col·legial. Aquests són alguns dels elements més destacats.

El COPLEFC s'adapta al món digital i obre finestres al món: nou web, blog, xarxes socials...

Les millores se sumen a una proposta innovadora en l'element simbòlic del logotip, que es va presentar ara fa un any, i que està sent molt ben acceptat pel col·lectiu. El nou logotip, juntament amb el nou nom del Col·legi, a més de reforçar el tret de dinamisme característic dels professionals del sector, recull els àmbits principals de treball, especificats en les diverses comissions, però sense perdre de vista la consideració d'àgora compartida pel conjunt dels professionals, tots amb el tret inherent de compromís amb la societat, i emparant-se en els colors d'un moviment com és l'olimpisme, sorgit en benefici de la societat.