Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC assisteix a la Festa de la FCVela

Elisabeth Boloix, secretària general (col. 4356), va assistir a la Festa de la Federació el dia 2 de febrer al Museu Marítim de Barcelona

El Col·legi, amb el desig de mantenir contactes especialment amb les federacions que ofereixen formació oficial que permeti accedir al ROPEC, té relació amb la Federació Catalana de Vela, tal com ja vam informar l'any passat.

La Festa va tenir com a prèvia el Congrés de la Vela Catalana, que va comptar amb més d'una vintena de ponències, distribuïdes en tres espais, que donaven resposta a tots els col·lectius participants i que van ser conduïdes per professionals i docents amb una experiència contrastada; els temes de què es va tractar eren de caràcter pedagògic, tècnic, gestió, comunicatiu i legislatiu, entre d'altres.

Per la seva banda, la 51a edició de la Festa Catalana de la Vela va reconèixer els èxits i gestes dels esportistes d'aquest esport, així com clubs i d'escoles de vela i, entre els nombrosos assistents,  va aplegar també altres col·legiats, com la comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza (col. 57682), o Oriol Marcè, subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures del CCE (col. 5307).
(14/02/2018)
FestaVela2018(18-02-02)-Cartell.jpg (38 KB)
FestaVela2018(18-02-02).jpg (165 KB)