Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC es reuneix amb la segona autoritat de Catalunya

31/10/2018

Barcelona

El divendres 26 d'octubre la Comissió Directiva va visitar el president del Parlament Roger Torrent

El president Torrent va fer un forat en la seva atapeïda agenda per rebre l'equip de govern del Col·legi, amb Pere Manuel (col. 8570) al capdavant. Acompanyat de Carmen Ercilla (col. 20263) com a vicepresidenta, Elisabeth Boloix (col. 4356) com a secretària del Col·legi, i el tresorer Òscar Duran (col. 8423), van tenir oportunitat de tractar dels temes legislatius que afecten el col·lectiu professional de l'activitat física i l'esport que hi ha damunt la taula dels legisladors. Igualment va constituir una oportunitat de demostrar una vegada més la voluntat del COPLEFC d'establir la màxima i més lleial col·laboració amb el Govern i la cambra representativa catalana, on aviat s'haurà de debatre la nova Llei de l'esport i l'activitat física que ara per ara està en fase de consultes del secretari general Gerard Figueras amb el màxim d'agents involucrats, d'acord amb els principis rectors que es van establir al Pacte Nacional de l'Activitat Física i l'Esport.FotoRogerTorrent.jpg (9 KB)

Roger Torrent, a qui Pere Manuel va explicar de primera mà les característiques del Col·legi, així com la nova etapa que s'està vivint amb la figura de l'associat a fi d'esdevenir l'altaveu de tot el sector, va encoratjar els membres del COPLEFC a mantenir reunions amb tot l'arc parlamentari, ja que són els que poden debatre i incidir en la redacció final dels textos legals. Així mateix, va posar en valor la tasca més específica respecte dels articulats, complementàriament als plantejaments conceptuals més genèrics.

Un altre dels temes de la reunió va ser la situació de la ILP entrada al Parlament per la UFEC, sobre la qual va comentar que, com és de domini públic, té actualment una pròrroga abans de poder ser presentada formalment per seguir els tràmits parlamentaris.

La trobada, amb un to de gran cordialitat, va acabar emplaçant-se mútuament al moment de l'entrada a tràmit de l'Avantprojecte de llei de l'esport i l'activitParlament-Imatge.jpg (58 KB)at que presentarà el Govern.