Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC activarà el Healthio 2018

"Empresa activa: el paper dels educadors físics" serà el taller del Col·legi al saló Healthio, de Fira Barcelona

Dedicat a l'àmbit sanitari, Healthio facilitarà l'intercanvi de coneixements i experiències d'innovació sanitària entre els dies 16 i 18 d'octubre al Palau 8 del recinte de Montjuïc entre pacients, professionals i emprenedors i innovadors.

En aquest marc, el COPLEFC com a col·laborador institucional del Saló durà a terme el workshop "Empresa activa: el paper dels educadors físics, una oportunitat laboral per conquerir". El taller serà protagonitzat pels ponents Dra. Anna Puig (col. 8989) per la Universitat de Vic; Dolors Solé per l'Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar a la Feina; Idoia Domínguez, Senior HR Officer de Vanderlande; Joan Carles Santamaria, cofundador de Health 2.0 Basquet; Miquel Rodríguez, de Henkel, i Jordi Costa (col. 59254), membre de la Comissió d'Activitat Física i Salut del COPLEFC. La cita serà el dia 18 d'octubre, de 15.30 a 18.30 h. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia aquí. Igualment, la inscripció al saló Healthio és gratuïta per als col·legiats, amb codi corporatiu aquí.
imatge healthio.jpg (71 KB)

Complementàriament, el Col·legi activarà el Saló mitjançant diverses marxes nòrdiques en les quals podran participar els assistents, gràcies a la col·laboració amb l'Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya. I així mateix, es faran pauses actives a la ponència Hackathon.