Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Debat #esport21D

05/12/2017

Catalunya

L'únic debat polític de l'àmbit esportiu per a les eleccions al Parlament de Catalunya el 21-D

El proper dijous 14 de desembre es durà a terme un nou debat polític, organitzat per la Fundació Catalana per a l'Esport (FCE), amb la col·laboració del COPLEFC, INEFC, INDESCAT i ACDE. Des de l'espai de debat Àgora esportCAT, de l'FCE, els diversos partits polítics tenen l'oportunitat de donar a conèixer les seves propostes i els plantejaments des dels punts de vista respectius.

Per la seva part, el COPLEFC considera que aquest debat suposa una nova oportunitat per insistir públicament sobre la Llei 3/2008, sobre la qual tots els partits polítics van manifestar-se públicament en el sentit que havia quedat obsoleta...

Així mateix, els organitzadors del debat volen posar en relleu la importància del sector esportiu i l'activitat física per a la cohesió social, l'educació, la salut, la creació de riquesa econòmica, la promoció de territoris i la generació d'oportunitats laborals. Aspectes, entre d'altres, als quals els partits han de donar resposta.

L'acte va adreçat a qualsevol persona que es dediqui professionalment al sector esportiu, formi part d'una entitat esportiva, sigui simplement practicant d'esport, o bé que vulgui muntar o ja gestioni el seu propi negoci vinculat a l'àmbit de l'esport, a més dels estudiants. Tots els interessats podran fer arribar les preguntes a les formacions polítiques que participaran al debat #esport21D.

Lloc: INEFC Barcelona
Dia: 14 de desembre de 2017
Hora: 18.00 h

Cal registrar-se, ja sigui per assistir-hi o formular preguntes, aquí

26j-134.jpg (930 KB)
                            Una imatge del darrer debat polític, amb motiu de les eleccions europees del 21 de juny de 2016. D'esquerra a dreta, els
                            representants d'ERC (Xavier-Albert Canal), PDeCAT (Míriam Nogueras), moderador, Comuns  (Marta Ribas) i PSC (Òscar
                            Ordeig).