Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Event, ara a Tarragona

22/02/2018

Tarragona

El proper dia 8 de març es presentarà la nova figura de l'associat a la capital tarragonina

L'acte tindrà lloc a la cèntrica Casa Joan Miret, i a més de donar a conèixer la figura de l'associat que s'ha activat, serà una nova oportunitat de manifestar la voluntat del COPLEFC de convertir-se en la veu de tot el sector de professionals de l'activitat física i de l'esport amb formació oficial.
coplefcevent.jpg (298 KB)La nova etapa obre les portes a tots els professionals amb possibilitat d'estar inscrits al ROPEC. Concretament: els mestres especialistes en Educació Física, els tècnics superiors en Animació d'Activitats Físiques i Esportives, els tècnics de conducció d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural, els tècnics esportius i els tècnics esportius superiors, així com els acreditats en competències i persones amb certificat de professionalitat, es podran incorporar als avantatges que suposa figurar en el col·lectiu de professionals emparats pel Col·legi.

Per donar el relleu que l'acte es mereix, Pere Manuel com a president i Carmen Ercilla com a vicepresidenta, acompanyaran el delegat a Tarragona, Sergio Lou, com a amfitrió de l'acte.

El missatge que es transmetrà és el mateix que focalitzar l'acte a Barcelona:

SOM un Col·legi modern i obert, proper als col·legiats i associats

SOM la veu de tots els professionals de l'activitat física i de l'esport amb formació o certificació oficial.

El COPLEFC és GARANTIA DE QUALITAT PROFESSIONAL.

Podeu confirmar assitència aquí