Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Event, ara a Lleida

26/06/2018

Lleida

El proper dimarts 10 de juliol es presentarà la nova figura de l'associat a la capital de les Terres de Ponent

L'acte tindrà lloc a Sala VIP del Pavelló Barris Nord, instal·lació que ocupa el Força Lleida Club Esportiu, entitat amb la qual la Delegació del COPLEFC a Lleida té una conveni de col·laboració. La reunió, a més de servir per donar a conèixer la figura de l'associat activada enguany en el si del Col·legi, també permetrà reunir el conjunt del col·lectiu existent al territori lleidatà, que segons les dades de la darrera memòria aplega un total de 357 col·legiats. Així, a l'acte es farà el reconeixement corresponent als col·legiats amb 25 anys de col·legiació, així com als jubilats que s'hagin produït durant el 2017.

En aquesta nova etapa, el COPLEFC obre les portes a tots els professionals amb possibilitat d'estar inscrits al ROPEC. Concretament: els mestres especialistes en Educació Física, els tècnics superiors en Animació d'Activitats Físiques i Esportives, els tècnics de conducció d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural, els tècnics esportius i els tècnics esportius superiors, així com els acreditats en competències i persones amb certificat de professionalitat, es podran incorporar als avantatges que suposa figurar en el col·lectiu de professionals emparats pel Col·legi.

Per donar el relleu que l'acte es mereix, Pere Manuel com a president, acompanyaran el delegat a Lleida, Agustín Larumbe (col. 4444), com a amfitrió de l'acte.

El missatge que es transmetrà és el mateix que focalitzar l'acte a Barcelona:

SOM un Col·legi modern i obert, proper als col·legiats i associats

SOM la veu de tots els professionals de l'activitat física i de l'esport amb formació o certificació oficial.

El COPLEFC és GARANTIA DE QUALITAT PROFESSIONAL.

Inscriu-t'hi aquí
Eix2-DelLeida_20171201_211604_197.jpg (5.19 MB)

Imatge de la darrera trobada de col·legiats organitzada per la Delegació de Lleida, amb el president, Pere Manuel, a la dreta del cartell del COPLEFC (1/12/2018)