Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC: 4.500 col·legiats i sumant...

12/02/2018

Un indicador fiable sobre l'acceptació de la tasca del Col·legi és la incorporació de nous col·legiats, que són la raó fonamental de l'existència del COPLEFC

El dia 8 de febrer des del compte de Twitter del COPLEFC es va difondre un missatge molt clar, senzill i directe. I alhora molt important. Superar un nou llindar, el dels 4.500 companys i companyes, significa que els serveis que s'ofereixen, així com les activitats que es duen a terme són considerats elements prou atractius com per formar part del Col·legi.

Aquesta validació respon plenament a la tasca del Col·legi, que té com a finalitat donar resposta a les necessitats del col·lectiu de llicenciats i graduats en CAFiE. Un procés d'incorporació, precisament, que retroalimenta la possibilitat d'esdevenir amb més legitimitat la veu de la professió, tant envers les diverses administracions, com també amb la resta d'agents socials del sector i aconseguir el doble compromís que defensa el Col·legi: envers la ciutadania destinatària perquè disposi d'uns serveis d'activitat física i esportiva de qualitat, i envers el conjunt de professionals perquè imparteixin amb seguretat aquests serveis.

A més a més, aquest increment constant de membres del Col·legi permet reforçar la posició de privilegi i lideratge que té el COPLEFC en el si de l'Estat. Cal recordar que les darreres dades fetes públiques  (Memòria 2016) situen el COPLEFC, de llarg, com a Col·legi capdavanter.
(12/02/2018)
4500Collegiats_20180212-P.jpg (650 KB)
La progressió de col·legiació del COPLEFC és continuada des de fa molts anys, fet que permet i referma la capacitat de ser la veu dels professionals universitaris. I actualment ja són més de 4.500.