Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Convocades 81 places d'Educació Física a l'ensenyament secundari

29/11/2017

Educació Catalunya

Termini de presentació, el 20 de desembre de 2017

Seguint la informació que hem anat facilitant sobre les oposicions, el DOGC publica avui la convocatòria del concurs oposició per als diversos cossos docents. Tal com s'hi exposa, l'objectiu és incrementar l'estabilitat de les plantilles dels cossos docents i reduir el percentatge d'interinitat existent. En el cas de l'assignatura d'Educació Física, són 81 places. Els interessats a presentar-s'hi tenen com a termini el dia 20 de desembre de 2017. La presentació de sol·licituds es pot efectuar per internet, amb la presentació telemàtica del formulari corresponent, per bé que també es podrà presentar als llocs habituals, previstos per la llei

Per conèixer tots els detalls de les proves i com obtenir el formulació de sol·licitud feu clic aquí.

Xerrada sobre les oposicions

Cal recordar que els interessats poden assistir a la xerrada informativa del Col·legi el dia 12 de desembre de 2017 al Museu Olímpic (17.00 h), que oferiran el Dr. Carles Gonzàlez (professsor de l'INEFC de Barcelona, col. 10241) i Albert Ramírez (inspector del cos de Secundària del Departament d'Ensenyament), que explicaran els passos i les gestions necessàries per presentar la sol·licitud d'inscripció i altres informacions imprescindibles.

Aquesta xerrada serà retransmesa en directe i podrà ser seguida per qualsevol col·legiat de tot el territori. (29/11/2017)

Més informació

TrobadaCollegial_FS.jpg (56 KB)
En el marc de la trobada col·legial a Barcelona, el dia 12 de desembre, s'oferirà la xerrada informativa sobre les oposicions.