Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Contacte amb els estudiants gironins

13/11/2017

Girona

Mitjançant la Delegació de Girona, el COPLEFC s'acosta als alumnes de tots els cursos

El dia 10 de novembre es va dur a terme una sessió sobre "Assegurances sobre responsabilitat civil per a professionals de l'esport en l'organització d'actes esportius", impartida per Alèxia Pérez (col. 10230), gerent del Col·legi. Adreçada específicament als alumnes de tercer curs de CAFiE dins l'horari lectiu d'EUSES Campus de Salt, va significar la primera trobada amb futurs professionals el curs 2017-18. Aquesta trobada es veurà complementada amb altres sessions per a la resta de cursos. Es tracta d'una iniciativa organitzada conjuntament amb Maica Rubinat (col. 11593), delegada del Col·legi a Girona.

Amb aquesta nova experiència, la voluntat és facilitar als estudiants i futurs graduats en CAFiE un coneixement més directe de la realitat professional tot al llarg de l'etapa universitària. Així mateix, el COPLEFC fa una passa més per millorar la transició del món acadèmic al món laboral.

Després d'aquesta experiència inicial impulsada des de la Delegació de Girona, s'estudiarà la possibilitat d'implantar-la a la resta de delegacions, amb els centres universitaris corresponents.

Euses-DelGIR-20171110-6.jpg (115 KB)

Euses-DelGIR-20171110-3.jpg (160 KB)