Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

BIZBarcelona, trobada d'agents econòmics

BIZBarcelona els dies 30 i 31 de maig al Recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona

La Fira i l'Ajuntament de Barcelona organitzen un any més el BIZBarcelona, cita de referència per buscar i trobar oportunitats de negoci, assessorament i finançament, a més de posar en relació els agents i professionals de l'activitat econòmica.

Poster-BIZBARCELONA-cat.jpg (988 KB)Més concretament, en aquesta vuitena edició es posa el focus en el foment de la digitalització. Perquè el món viu una evolució constant i els negocis s'han de transformar per adaptar-se a les noves realitats i ser competitius. En aquest escenari, BIZBarcelona vol aportar eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes d'aquesta nova economia.

O sigui que si ets... pime, o autònom/a o emprenedor/a, hi podràs... ampliar el teu negoci, o conèixer noves oportunitats o crear una empresa, respectivament.

El programa s'ha estructurat en quatre blocs temàtics: 1) transformació tecnològica, 2) transformació econòmica i empresarial, 3) transformació social, i 4) the Next. En cada bloc tot un conjunt de sessions, amb noms molt destacats protagonistes en l'activitat econòmica de les empreses i els emprenedors.

Igualment, està previst un apartat molt potent de col·laboració i xarxa el dia 30, de 10 a 13 hores, amb networking social i global, així com assessorament i mentoring, i un apartat de trobades enfocades al finançament. Que permetran conèixer altres persones emprenedores i petits empresaris i establir-hi contacte. Aquestes sessions estaran organitzades per agents econòmics com són PIMEC, Barcelona Activa de l'Ajuntament de Barcelona, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) i Reempresa. El COPLEFC també hi serà present, concretament a l'estand de la Intercol·legial, que agrupa un nombrós col·lectiu de col·legis professionals i que igualment ofereix un networking interprofessional.
networking intercolegial biz-2.jpg (451 KB)
I de la resta del programa, també podem destacar la conferència de Santi Román (formador en competències, coneixements i habilitats digitals; gestor de projectes de transformació digital; mentor d'startups, emprenedor digital, llicenciat en ADE i MBA per l'IESE), que parlarà de "Noves tendències del màrqueting per a professionals" i se centrarà en el context dels canvis tecnològics, socials, econòmics i culturals que exigeixen un enfocament renovat per respondre adequadament als reptes que cal afrontar.   

Els col·legiats hi teniu l'entrada gratuïta, demanant el codi d'accés aquí.